Sveta Srca

cantuspopulizEVENTRođendanski koncert CANTUS POPULI

Organizator: Mješoviti Pjevački Zbor Cantus PoPuli
Datum: Subota, 10. prosinca 2016. u 19 sati

MPZ Cantus PoPuli povodom svog drugog rođendana poklanja svojim sugrađanima besplatni rođendanski koncert na kojem će predstaviti svoj stari i novi repertoar. Rođendanskom slavlju svojim izvedbama će se pridružiti nekolicina cijenjenih Pulskih glazbenika
 
 
 
 
 
  
 

 

KUDMatkoBrajsaFRONTbožićni koncert

Organizator: KUD ’’Matko Brajša Rašan’’
Datum: Utorak, 20. prosinca 2016. u 19 sati

Nastupaju: Mješoviti Zbor KUD-a ‘’Matko Brajša Rašan’’ iz Pule i gosti Coro ‘’Carillon’’ ZT Pula-CI di Pola. KUD’’Matko Brajša Rašan’’ već dugi niz godina organizira u sklopu manifestacije ‘’Prosinac u gradu’’ svoj već tradicionalni ‘’Božićni koncert’’ kao poklon građanima Pule i njihovim gostima.
Uz domaćine, uvijek nastupa i jedan gostujući zbor, a ove godine je to zbor Zajednice Talijana-Pula / Comunita` degli Italiani di Pola, imena Zbor/Coro ‘’Carillon’’.
Program je uvijek u Božićnom duhu i koncipiran na taj način, da zadovolji ukuse mlađe i starije populacije, te domaću i gostujuću publiku.


 

 

Svetasrca slovenciEVENTBožični koncert zbora Encijan Slovenskog kulturnog društva Istra

Organizator: Slovensko kulturno društvo Istra
Datum: Četvrtak, 22. prosinca 2016. u 19 sati

Božični koncert SKD Istra Encijan već je tradicionalan svake godine u prosincu. Zbor će pjevati sakralne i božićne pjesme u veličanstvenom ambijentu crkve Sveta Srca u Puli.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

KUD uljanikSILVESTROVO U SVETIM SRCIMA – koncert klasične glazbe

Organizator: Istarska glazbena scena mladih i Arheološki muzej Istre
Datum: Petak, 30. prosinca 2016. u 20 sati

Tradicionalni koncert kojim građani Pule i njihovi gosti ispraćaju godinu na izmaku; gostuju renomirani hrvatski solo pjevači, s odabranim programima silvestarskog ugođaja; koncert kakvog na repertoaru imaju svi europski gradovi.