Seasplash

Wanted skateWANTED SKATE CONTEST

Organizator: Seasplash
Mjesto održavanja: Skate park Rojc
Datum: Subota, 10. prosinca 2016. od 12 sati do ponoći
Seasplash platforma #10 započinje natjecanjem skate-ra po prvi puta u jednom od najljepših skate parkova u ovom dijelu Europe, koji je smješten na parkiralištu Društvenog centra Rojc u Puli. Skateboard natjecanja okupljaju natjecatelje iz cijele Hrvatske, regije i Europe koji u raznim kategorijama natjecanja dokazuju svoje sposobnosti vladanja skate-om uz glazbenu podršku mladih lokalnih DJ-eva. U natjecanjima će sudjelovati 50 mladih natjecatelja. Po završetku natjecanja pobjednicima se dodjeljuju nagrade. Ovaj dio programa udruga Seasplash organizira u suradnji s Udrugom Wanted. 

 

CUBE contest   platforma mC.U.B.E. BREAKDANCE AND HIP HOP CONTEST Vol.4

Organizator: Seasplash
Mjesto održavanja: SC Pattinaggio
Datum: Subota, 17. prosinca 2016. od 12 do 23 sata
Četvrto po redu natjecanje u plesanju (break-dance & hip-hop) održati će se u Sportskom Centru Pattinaggio u Puli. Natjecanje okuplja plesače iz cijele Hrvatske i inozemstva koji svoje znanje i sposobnosti predstavljaju na spektakularnom glazbeno-plesnom događanju u sklopu Seasplash platforme. U sportskom centru Pattinaggio na natjecanju sudjelovat će oko 50 plesača koji će uz hip-hop glazbu pokazati svoja plesna dostignuća. Ovo je jedinstveno događanje u gradu Puli koje okuplja mnoštvo mladih pružajući im priliku da izravno sudjeluju ili se uključe u ovakvu vrstu događanja koji pridonosi razvoju urbane kulture mladih. Ovaj dio programa udruga Seasplash organizira u suradnji s Udrugom Aboriginal Crew.
 

urban penetration   platforma mURBAN PENETRATION

Organizator: Seasplash
Mjesto održavanja: Titov Park
Datum: 18. prosinca 2016. od 20 do 24 sata
Nastupaju: NEW YORK SKA JAZZ ENSEMBLE (USA) + predgrupa

 

 

 

 


showcase   titov park   platforma mSHOWCASE PARTY

Organizator: Seasplash
Mjesto održavanja: Titov Park
Datum: Subota, 24. prosinca 2016. od 19 do 4 sata
Showcase je glazbeni program koji je začet pod kapom Udruge Seasplash i zamišljen je kao platforma za mlade i neafirmirane pulske Dj-e, producente i izvodjače koji su svojim glazbenim djelovanjem usmjerni prema glazbenim žanrovima: reggae, dub, dubstep, dancehall, jungle, d’n’b, itd. U Titovom parku će se tako po treći put zaredom održati ovo glazbeno dogadjanje.
 
 
 
 

 zerostrasse NYE1   platforma mNOVOGODIŠNJI PARTY

Organizator: Seasplash
Mjesto održavanja: Zerostrasse Pula
Datum: Subota, 31. prosinca 2016. od 22 do 6 sati

Seasplash platformu #10 će tradicionalno zatvoriti veliki elektronski doček Nove godine – Novogodišnji party, na tri pozornice u prostorima tunela Zerostrasse u Puli, s početkom u 22 sata.