Dom hrvatskih branitelja 

 

Sajam 3 m22. Sa(n)jam knjige u Istri

Datum: Četvrtak, od 1-11.12.2016 od 9:00 do 21:00 sati

22. Sa(n)jam knjige u Istri održat će se pod temom Transatlantik, koja u središte pažnje postavlja portugalsku i brazilsku književnost. Kao poseban ovogodišnji regionalni program predstavit će se kulturno-umjetnička scena grada Ljubljane, a ostvarit će se kao žarišna tema Ljubljana bere (Ljubljana čita). Sajam će okupiti niz hrvatskih i inozemnih književnika, znanstvenika i umjetnika koji će predstaviti svoja najnovija djela te raspravljati na zadanu temu. 
 
 
 

Doček Svetog Nikole   sajam knjigeDoček Svetog Nikole

 
Datum: Utorak, 06.12.2016 u 19:00 sati

Sveti Nikola se nakon Bunarine seli na 22. Sa(n)jam knjige. 22. Sa(n)jam knjige u Istri održat će se pod temom Transatlantik, koja u središte pažnje postavlja portugalsku i brazilsku književnost. Kao poseban ovogodišnji regionalni program predstavit će se kulturno-umjetnička scena grada Ljubljane, a ostvarit će se kao žarišna tema Ljubljana bere (Ljubljana čita). Sajam će okupiti niz hrvatskih i inozemnih književnika, znanstvenika i umjetnika koji će predstaviti svoja najnovija djela te raspravljati na zadanu temu.


 


bozicnisajamkreativnosti1HOMEBožićni sajam kreativnosti

Organizator: Udruga Razvoj & Mješalica ideja
Datum: Od 20. do 24. prosinca 2016.

Božićni sajam kreativnosti održava se u predblagdansko vrijeme Božića i Nove godine, u doba kada se pažnja poklanja obitelji, prijateljima, voljenima.

• Svakodnevna izložba božićnih jaslica - Mala dvorana u holu
• 22. prosinca u 19 sati / Velika dječja modna revija - Crveni salon
• 23. prosinca u 18 sati / Plesni nastup "Studio Cool Step" - Kristalna dvorana

 
 
 

Big Band PulaKoncert Big Banda Pula

Organizator: Puhački orkestar grada Pule
Datum: Srijeda, 28.12.2016 u 20:00 sati

Big Band Pula već 20 godina djeluje u okviru udruge Puhački orkestar grada Pule, a vodi ga poznati trubač Branko Sterpin.Okupio se 1996. godine., a bilježi brojne nastupe, više radijskih snimanja te prijenos koncerta uživo na Hrvatskom radiju. Koncert uz pokroviteljstvo Grada Pule poklon je publici, a ulaz je slobodan.